Foresatte

Le Club (for alle trinn):

Snakker dere fransk hjemme? Eller kanskje en av de foresatte gjør det? Da kan barnet ditt være med på Le Club – en franskgruppe for de som allerede kan fransk! Gjennom lek, spill og aktiviteter etter barnas ønske, utvikler vi fransk-kunnskapene våre og øker vårt vokabular.

Gruppen ledes av Chriss, som har studert i Paris i to år. Derfor lærer både Chriss og barna sammen!

Onsdager (frivillig gruppe - obs! må kunne noe fransk).

Basketball-kurs

Kalle hadde forrige skoleår kurs for 3.trinn på AKS. Han ønsker å fortsette å ha kurs for oss, og vi skal finne ut av hvordan dette skal gjennomføres. Mer informasjon kommer om hvilke dager og trinn dette tilbudet gjelder.

Oslo travklubb

Ponnikurs (4. trinn)

Vi har inngått et samarbeid med Oslo Travklubb om å ha ponnikurs for barn i AKS på Bjerke Travbane. De står for leie av ponnier og innkjøp av utstyr mens vi bidrar med driftsmidler. Barna lærer om stell av dyr i tillegg til å ri hest. Mer info og påmelding kommer etter skolestart.

Vålerenga ungsomssjakklubb

Sjakk-kurs (alle) - foreldrebetalt

De holder to 8-ukers kurs i løpet av året, ett på høsten og ett på våren. Kurset koster kr. 425 som inkluderer medlemskap i Vålerenga ungdoms-sjakklubb og Ungdommens sjakk-forbund (kr. 300,- hvis du allerede er medlem.)

Tonsenhagen skolekorps

Blås i AKS (2. trinn) - foreldrebetalt

Vi starter opp med et nytt musikk-tilbud for elever på 2.trinn. På «Blås i AKS» bruker vi melodiske instrumenter og rytmeinstrumenter i tillegg til sang og kroppsperkusjon. Kurset går over 10 uker og hver time består av fysisk oppvarming, sang, munnstykkesumming, en rytmisk del hvor vi blant annet jobber med kroppsperkusjon. Vi avslutter med en musikalsk del hvor vi jobber med musikalske elementer som tonehøyde og styrkegrader, og lærer melodier på instrumentene pBuzz og boomwhackers. Kurset avsluttes med en konsert. Pris: ca kr 500,-