Hjertetelefonen

I løpet av en vanlig skoledag er det mange elever for har behov for å snakke med enten miljøterapeutene eller sosiallærer på skolen. Vi har lyst til å være tilgjengelige for dere elever, dersom dere skulle kjenne at det hadde vært godt å prate med noen nå i denne litt rare perioden. Det er veldig vanlig at man kan føle på mange slags følelser når situasjonen er slik som den er nå. Vi ønsker derfor å tilby dere en prat med oss om det skulle bli litt mye å tenke på i disse tider.

Du kan komme i kontakt med oss på flere måter:

Send en E-post eller skolemelding, så svarer vi deg skriftlig eller ringer deg opp igjen:

Skriv gjerne når det passer deg best at vi ringer og husk å legge igjen telefonnummeret vi kan nå deg på.

Marie og Marie har lastet ned Skype og kan nås via chat, videosamtale eller vanlig samtale. Vi er tilgjengelige fra 08.30-13.45 mandag til fredag. Dersom du ikke får tak i oss, eller trenger å prate utenfor dette tidsrommet, kan du legge igjen en beskjed så skal vi ta kontakt så fort vi kan. De som ikke har Skype fra før av kan laste ned appen via App Store på en digital enhet de har hjemme. Der kan dere opprette en konto ved å bruke mobilnummer eller e-postadresse (ikke skoleE-post).

På Skype kan dere legge til

Tina, Marie og Mari
sosiallærer og miljøterapeuter ved Tonsenhagen skole