Nordlys

Nordlys

Aktiviteter

Art Attack:

Her får barna virkelig utfolde seg i bruk av materialer og kreativitet. Kun fantasien setter grenser! Det er vår flotte alt-mulig-kunstner Espen som driver denne gruppen. Espen har drevet ART-attack her hos oss siden 2012, og har et bredt spekter av morsomme utfordringer til barna. De får prøve seg med alt fra malerkost og limpistol, til sag og hammer, stop-motion film og kamerabruk og gjennomfører både små og store prosjekter

(mandager, frivillig gruppe).

Teater:

Barna skal sette opp en teaterforestilling som skal vises frem for medelever og foresatte/familie på slutten av halvåret. Denne gangen skal vi sette opp «Heksene» av Roald Dahl – en kjent, kjær og kanskje litt modernisert versjon. Chriss er ansvarlig for denne runden med teater. Hun har sin teaterutdanning fra L’École Internationale de Théâtre Jacques Lecoq i Paris, og den praktisk-pedagogiske bakgrunnen fra Høgskolen i Oslo og Akershus. 

 

Bibliotek: 

Her får barna mulighet til å lese, bli lest for, låne/levere inn biblioteksbøker, høre på lydbok, spille spill og gjøre unna lekser i rolige omgivelser. 

Tirsdager (frivillig gruppe).

Gymsal:

En aktivitet for de som trenger å løpe fra seg litt energi i løpet av dagen. Gymsal er en aktivitet med stor variasjon, hvor barna får utfordret alt fra sin muskelstyrke til presisjon, finmotorikk og fleksibilitet. Etter barnas ønske har vi aktiviteter som ballspill, frilek, hinderløyper, akrobatikk/turn og mye mer! 

Torsdager (påmeldingsaktivitet).

Fotballskole:

Erlend fortsetter med fotballskolen fra i fjor. Erlend har bachelor i idrett fra Høgskolen i Elverum, med spesialisering innen trenerrollen. Kurset inkluderer tekniske, taktiske, fysiske og psykososiale læringsmomenter og gir barna en helhetlig opplæring i fotball. Når været tillater det holder fotballskolen til på USBL-banen, ellers vil de bruke nye gymsal. 

Onsdager fra 15.00-16.30 (starter 14.30 om de er på USBL-banen), (påmeldingsaktivitet).

Hobby:

Vi veksler mellom bruk av egen fantasi og at de får prøve seg på å følge oppskrifter. Det blir både korte prosjekter og noen lengre som de kan holde på med over flere uker. Her får de prøve seg på varierte teknikker og materialer. 

Mandager (frivillig gruppe).

Spillklubb:

På spillklubb spiller barna brettspill, kortspill eller har quiz. Vi har fokus på regler og samarbeid. Spill er både morsomt og lærerikt der barna får øvd på ferdigheter innen lesing, skriving, regning, kreativitet, hukommelse og formsans. 

Tirsdager (frivillig gruppe).

Vårt tilbud 2017/18

  • Teater
  • Fotballskole
  • ART-attack
  • Gymsal
  • Hobby
  • Spillklubb
  • Bibliotek
Drawing of a city